Processen från start till slut

Att beställa en unik och skräddarsydd bastu eller badtunna ska inte vara svårt. För att tydligt vägleda er genom processen har vi uppdelat den i sex enkla steg. Från att identifiera era behov och utforska våra produkter till att genomföra beställning och njuta av er nya bastu.

Enklare än någonsin

1

Identifiera ditt behov

Börja genom att noggrant definiera ditt behov av en bastu eller badtunna. Vilka specifika funktioner och stil önskar du?

2

Kontakta oss - designa din unika lösning

Vi arbetar tillsammans för att skapa den perfekta designen för din bastu eller badtunna. Din input kring storlek, material och estetik är värdefullt för att skapa en unik lösning.

3

Bekräfta din beställning

Efter att designen har formats i enlighet med dina önskemål, godkänner du den formella beställningen. En handpenning betalas för att gå vidare till nästa steg.

4

Produktion & förberedelse

Om produkten inte finns i lager tar det ungefär 3-5 veckor för tillverkning. Under tiden förbereder du platsen där din bastu eller badtunna kommer att placeras. Vid behov säkerställer du en avlastningsmöjlighet och markberedning.

5

Leverans & installation

När produkten är redo levererar vi den och installerar den professionellt. Vi ser till att varje detalj passar och fungerar som det ska, och du kan vara trygg med att allt är i ordning innan vi avslutar.

6

Återkoppling och fullföljande av betalning

Efter att din bastu eller badtunna har levererats och installerats, är din återkoppling viktig för oss. Vi vill veta att allt fungerar enligt dina förväntningar och att du är nöjd med resultatet. När du är helt nöjd med din nya unika bastu- eller badtunnalösning, genomför du slutbetalningen.